Ontmoetingsplek voor fans van Hans Blokzijl

Deze website is bedoeld als een ontmoetingsplek voor de fans van Hans Blokzijl, groene entrepeneur, levensgenieter, verhalenverteller, Volvoverzamelaar, bomenexpert; kortom een man om digitaal in te lijsten!

De leden van het genootschap van Hans Blokzijl zetten zich in om het geestelijk erfgoed digitaal alvast vast te leggen en verder uit te dragen door deze website voortdurend te voorzien van nieuwe wetenswaardigheden, persoonlijke ervaringen over en met Hans.

Hans zelf moet niets hebben van de nieuwe media omdat hij leeft van de persoonlijke contacten. Leden worden daarom verzocht alle hedendaagse ontwikkelingen die via deze site worden verspreid ook mondeling aan Hans kenbaar te blijven maken.

Uitsluitend leden die Hans voordraagt en door de ballotageprocedure zijn gekomen, hebben rechtstreeks toegang tot deze schatkamer aan herinneringen aan en met Hans en kunnen deze 24/7 aanvullen en verbeteren. Over de uitkomst van de ballotagecommissie kan niet worden gecorrespondeerd, maar op de afloop kan wel het glas worden geheven in het groene paviljoen.

Herman Poos preses genootschap

Over Voorzitter genootschap vrienden van Hans Blokzijl

Innovatiepromotor. Legt verbindingen tussen politiek, media en ondernemers die kunnen leiden tot vernieuwingen. In het verleden voetbalpromotor geweest.
Dit bericht werd geplaatst in Home en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Ontmoetingsplek voor fans van Hans Blokzijl

 1. Mooie site toch, Herman en leuk dat ik mijn bijdrage al kon terugvinden!

  Hartelijke groet,

  Olaf-Marijn

 2. Gisteren hoorde ik over dit Genootschap. Wat een goed initiatief, Herman!
  Gisteren was ook de viering van het 10-jarig bestaan van het Groene Paviljoen. Wederom een fantastische, inspirerende bijeenkomst! Geweldig georganiseerd door Hans en zijn team.

 3. Goedemiddag,

  Altijd erg inspirerend de videos en verhalen van Hans, naar aanleiding van een interview via ‘BNR-nieuws radio’ leerde ik Hans kennen. Alleen rest mij de vraag: ‘Is Hans ook beschikbaar voor lezingen op lokatie?’ en kunnen we samen afstemmen hoe we dit kunnen uitvoeren.

  Groet,
  Jelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s