Cees Smit: tankstations als kunstobject

Patient advocate Cees Smit verraste Hans Blokzijl tijdens een werklunch van stichting Eten+Welzijn met een boek met een zeer bijzonder verhaal.

Als hemofiliepatiënt heeft Cees een rondreis gemaakt naar wat de gezondheidszorg voor hem en zijn lotgenoten kan betekenen. Het Engelstalige boek bevat daarnaast tal van bijzondere benzinestations die Cees in de afgelopen jaren zelf heeft geschilderd. En daarmee was de connectie met de autoverzameling van Hans gelegd.

Cees Smit, tevens mede oprichter van het Platform Patiënt en Voeding, keek erg uit naar de bespreking van Eten+Welzijn maar ook naar de kennismaking met Hans Blokzijl. Ooit was hij met een luchtballon over Bomencentrum Nederland gevlogen en was hij gefascineerd geraakt door de Jardin D’Hiverre en het Groene Paviljoen. Hij mocht niet eerder vertrekken na de belofte dat hij nog een keer terugkomt om de Swedish Collection te komen bekijken in het privé museum van Hans.

Over Levensgenieter in teVreeland

Innovatiepromotor. Legt verbindingen tussen politiek, media en ondernemers die kunnen leiden tot vernieuwingen. In het verleden voetbalpromotor geweest.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s